Oh la la, verse pruimencake met thee

Gezellige Meuk, die naam is niet uit de lucht komen vallen. Meuk doet eigenlijk totaal geen eer aan al het moois en leuk dat er te vinden is, maar gezellig is het zeker. Al snuffelend door de spullen die uitgestald staan in de kassen in Asten kom je vast iets tegen wat je leuk vindt. Iedereen! Of het nu iets is voor aan de muur, op de schoorsteenmantel of voor in de keuken; meuk is leuk!

Als je dan, overweldigd door al dat leuks even tot rust wilt komen of na wilt denken over alle moois, dan strijk je neer in de koffiehoek ‘Boulangerie Meggie’. Nee, het is geen bakkerij maar Meggie, oprichtster en eigenaar van Gezellig Meuk bakt de lekkerste cake. Waar ze de tijd vandaan haalt weten we niet maar voordat je het pand verlaat moet je toch echt de verse cake met pruimen, appel of peren proeven, tenminste al deze voorradig is.

Zien we jullie snel?

Gezellige Meuk, voor mooie brocante, vintage en industriële spulletjes is elke donderdag, vrijdag en zaterdag geopend van 10:00 – 17:00 uur. Op zondag van 12:00 tot 17:00 uur. Het adres is: Voorste Heusden 10 in Asten-Heusden.

à bientôt

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *